Matematica bacalaureat M1,M2,M3 variante rezolvate,subiecte,barem

Prezentare a site-ului:
Aceasta parte a site-ului isi propune sa vina in sprijinul elevilor ce se pregatesc pentru sustinerea probei scrise la matematica in cadrul examenului de bacalaureat.
Sunt prezentate aici variante rezolvate M1,M2,M3 si subiecte rezolvate la matematica date in anii trecuti.O parte din rezolvari sunt originale si sunt redactate de autorul site-ului,o parte sunt din cele elaborate de M.E.C.I.
Accesul la aceste rezolvari este gratuit!
Sunt selectate de asemenea si cele mai des folosite formule in rezolvarile variantelor.
Mai departe este necesar lucrul individual pentru fiecare elev,fara de care aceasta proba la matematica poate deveni dificila.
Va doresc succes si astept sa auzim numai de bine.
Pe masura ce vor fi redactate noi rezolvari,atat la M1 cat si la M2,acestea vor fi postate pe site,gratuit!


Inscrierea candidatilor la examenul de bacalaureat 2011

Programa de examen pentru evaluarea competentelor digitale bac 2011

I. STATUTUL PROBEI DE EVALUARE A COMPETENTELOR DIGITALE
Proba D, pentru evaluarea competentelor digitale, are statutul de proba obligatorie in cadrul examenului de bacalaureat, pentru candidatii de la toate filierele, profilurile si specializarile.
Proba se desfasoara in laboratoarele de informatica din unitatile scolare, pe parcursul perioadei mentionate in Calendarul examenului de bacalaureat - 2011.
II. COMPETENTE DE EVALUAT
Sunt propuse sapte domenii de competenta:citeste mai mult

2012
  Rezolvarea subiectelor date la examenul de bacalaureat la matematica in sesiunea august 2012 M2-varianta 9 si barem de corectare
  Rezolvare varianta 5 M1 bac matematica 4 iulie 2012 si barem de corectare
  Rezolvarea subiectelor date la examenul de bacalaureat la matematica in sesiunea iulie 2012 M2-varianta 5 si barem de corectare
  Rezolvarea subiectelor date la examenul de bacalaureat la matematica in sesiunea speciala pentru olimpici mai 2012 mate-info M1-varianta 7
  Rezolvarea subiectelor date la examenul de bacalaureat la matematica in sesiunea speciala pentru olimpici mai 2012 M2-varianta 7
  Rezolvarea modelului oficial de subiecte M1 pentru bac 2012 si barem
  Rezolvarea modelului oficial de subiecte M2 pentru bac 2012 si barem

Rezolvare subiecte bac matematica m1 din 29 iunie 2011-varianta 5

Rezolvare M1 si barem (varianta 9) din 30 iunie 2010

Rezolvare M2 si barem (varianta 9) din 30 iunie 2010

Rezolvare M4 si barem (varianta 9) din 30 iunie 2010

Evaluarea la disciplina Matematica in cadrul examenului national de bacalaureat 2011

Conform Metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat - 2011, aprobata prin ordinul MECTS nr. 4799/31.08.2010, elevii sustin, in cadrul probei E. c), in conformitate cu filiera, profilul si specializarea urmate, proba de matematica, corespunzatoare programelor M1, M2 sau M4.
In consecinta, sustin proba scrisa la disciplina Matematica elevii care au absolvit liceul in cadrul profilului real din filiera teoretica, in cadrul tuturor profilurilor din filiera tehnologica si in cadrul profilului pedagogic, specializarea invatator-educatoare si a profilului militar, specializarea matematica-informatica, din filiera vocationala. Matematica are statut de disciplina obligatorie pentru acestia.

Structura probei scrise la disciplina Matematica

Fiecare test asigura o cuprindere echilibrata a materiei studiate, are un grad de complexitate corespunzator cu programa de bacalaureat al carei continut este inclus in programa scolara si poate fi rezolvat in timpul stabilit de 3 ore.
Testul pentru proba scrisa la disciplina Matematica este format din trei subiecte. Fiecare subiect contine fie itemi subiectivi de tip rezolvare de probleme, fie itemi semiobiectivi de tip intrebari structurate.
Adauga un comentariu
Nume:
Comentariu:
Verificare antispam:
Vezi celelalte comentarii (4)
Calendarul de desfasurare a evaluarii nationale 2024
Calendarul examenului national de Bacalaureat 2024
Arhiva variante-mate.ro - multe materiale folositoare din anii trecuti
Politica GDPR
© 2024 Matematica - bacalaureat, evaluare nationala - variante rezolvate